Over ons

Een mode belevenis in Vlaardingen aan de Korte Hoogstraat 16a

Het team van SY staat dagelijks voor u klaar op het gebied van mode en styling. Wij hebben service hoog in het vaandel staan en wij adviseren zodanig in de kledingkeuze dat u tevreden en blij de deur uitgaat. Wij creëren een ontspannen sfeer, zodat u geheel vrijblijvend bij ons binnen kunt stappen om op de hoogte te blijven van de laatste trends.

Bij SY kunt u ook altijd terecht voor een goede espresso, cappuccino, water, frisdrank of thee tijdens het shoppen, en op vrijdag en zaterdag is er altijd iets bijzonders in huis om het shoppen nog leuker te maken. Ook zijn er regelmatig producten van Tovino (een van onze overburen) te proeven, evenals regelmatig kleine hapjes en drankjes. 

We hebben merken in de wat hogere prijsklassen zoals Closed, Des Petits Hauts, La Fee Maraboutee en Xacus, maar ook merken als Simple., Caddis Fly, Humility, Basic Apparel, Esqualo, Samsoe & Samsoe en Maryley.

Om het plaatje totaal te maken verkopen we ook schoenen en laarsjes van de diverse mode labels die we voeren, en speciale merken voor gympen en sneakers als HIP en Superga en vooral ook niet te vergeten de ballerina’s en schoentjes van Cocorose uit Londen, bekend door Pippa Middleton!

Uiteraard mogen dan ook de accessoires als sieraden niet ontbreken, we voeren de merken Jules Bean en Only For You. Tassen, wallets en riemen hebben we van Closed, Smaak en Samsoe & Samsoe.

Kortom een totaal pakket voor de vrouw van deze tijd, en zowel voor jong als oud is er altijd wat bij.

Kom dus gezellig shoppen bij SY!

Een kijkje in de keuken van SY is de moeite waard!